• Console

Om Disney Infinity 3.0 Edition

posted on 2016/03/23

Uendelige muligheder venter i Disney Infinity 3.0! Disney Infinity slutter sig sammen med STAR WARS™ og Disney*Pixars Inderst Inde for at give dig to spændende og nyskabende Play sets – og der kommer meget mere end det! Gør dig klar til at bruge Kraften™ og svinge lyssværdet™ i storslåede kampe som Anakin Skywalker, Ahsoka Tano, Obi-Wan Kenobi, Yoda og Darth Maul i Play settet STAR WARS™ Twilight of the Republic. Hjælp Glæde, Vrede og resten af Rileys følelser med at overvinde sumpmonstre og andre uhyrer i fantasiens land i Play settet Disney*Pixar Inderst Inde! Stræk fantasien til det yderste i Disney Infinity Toy Box 3.0, og udnyt nye funktioner som hjælpere og landbrug!

Twilight of the Republic gameplay Twilight of the Republic gameplay

Spilfunktioner
  • Der udkommer to nye Play sets ved lanceringen – STAR WARS™ Twilight of the Republic og Disney*Pixar Inderst Inde!
  • Nye figurer, inklusive Anakin Skywalker, Ahsoka Tano, Glæde, vrede med flere!
  • Helt nye Toy Box-funktioner, inklusive hjælpere, landbrug, Disney Infinity El Capitan-biografen, Flynns Spillehal og meget mere!

Oprindelig udgivelsesdato: 30. august 2015

Xbox 360 Logo
Xbox One Logo
PS3 LogoPS4 LogoWii U Logo
Xbox 360
Xbox One
PlayStation 3PlayStation 4Wii U

ANSVARSFRASKRIVELSE: Det er Disney Mobile Supports politik ikke at assistere med problemløsning i vores apps på hardware, som er blevet modificeret eller ændret ("Rooted (rodadgang)", "Jailbroken (få foretaget jailbreaking)", mm.) i forhold til OEM-specifikationerne, eller software, der er blevet modificeret, flashet eller ændret i forhold til softwaren som udgivet af udvikleren. Det er muligt, at noget af vores software kan køre på modificeret hardware eller software, men grundet det store antal ændringer, der kan laves, og risiciene ved disse ændringer, kan vi kun tilbyde teknisk support til de officielle versioner af hardware og software til enhederne.

Se mere om