• PC
  • Steam

Om Disney Infinity 3.0 Edition: pc og Windows-enheder

posted on 2015/10/29

Gør dig klar til at spille Disney Infinity 3.0 på pc og Windows-enheder! Du kan spille som din yndlingsfigur fra Star Wars™ eller Disney Originals og opdage spændende eventyr i nye Play Set med Star Wars™- og Inderst inde-tema samt i Toy Box-eventyrerne.

Twilight of the Republic image  Inside Out Thought Bubbles image  Rise Against the Empire image

Spilfunktioner

• Udforsk tre nye Play Set – Star Wars™: Rise Against the Empire, Star Wars™: Twilight of the Republic-Play Set, og Inside Out!
  • Spil som nye Star Wars™-figurer som Anakin Skywalker, Han Solo, Ahsoka Tano og mange flere!
  • Brug din kreativitet i Toy Boxen, når du blander og matcher elementer og figurer fra Star Wars™- og Disney-verdenerne for at bygge uendelige eventyr!
  • Du får belønninger ved at gennemføre daglige og store missioner !

Oprindelig udgivelsesdato: 29. oktober 2015

Disney Infinity 3.0 Edition til pc/Win kan downloades til følgende styresystemer:

Du kan læse kravene til styresystemet ved at klikke på det.

Systemkrav

Krav til pc

Microsoft® Windows® 7/8/8.1/10
2.20 GHz Dual-Core CPU
4 GB RAM
Grafikkort – Nvidia GeForce 8800 GT 1GB eller Radeon HD 4650 1GB eller bedre
Med indbygget grafik – Intel HD Graphics 4400 med 3GB delt video-/grafikhukommelse
DirectX 11.0 med DirectX 10.0 Feature Level
Lyd – Target spec 5.1
Opløsning – minimum: 1280x720 (720p i billedformatet 16:9), maksimum: 3840x2160 (4K i billedformatet 16:9)

Krav til Windows-enheder

2.20 GHz Dual-Core CPU
4 GB RAM
Grafikkort – Nvidia GeForce 8800 GT 1GB eller Radeon HD 4650 1GB eller bedre
Med indbygget grafik – Intel HD Graphics 4400 med 3GB delt video-/grafikhukommelse
DirectX 11.0 withmed DirectX 10.0 Feature Level
Lyd – Target spec 5.1
Opløsning – minimum: 1280x720 (720p i billedformatet 16:9), maksimum: 3840x2160 (4K i billedformatet 16:9)

Steam-systemkrav

Styresystem: Microsoft® Windows® 7/8/8.1/10
Processor: Dual-Core CPU på 2,20 GHz
Hukommelse: 2 GB RAM
Grafikkort: Nvidia GeForce 8800 GT 1GB eller Radeon HD 4650 1GB eller bedre
DirectX: DirectX 11.0 med DirectX 10.0 Feature Level
Lydkort: Target spec 5.1

BEMÆRK: Det digitale spil kan kun bruges på pc. Der medfølger ikke fysisk legetøj eller en fysisk base, og du kan ikke bruge spillet på en spilkonsol.