Disney Infinity 3.0 Toy Box

• Android (Google Play)
  • iOS

Om Disney Infinity Toy Box 3.0

posted on 2016/01/21

Skab dit eget univers i Disney Infinity: Toy Box 3.0! Forestil dig en åben verden fuld af muligheder, hvor alle de figurer, fartøjer og indstillinger, du har indsamlet, kan mødes på lige den måde, du ønsker. Skab dit helt eget formidable spilunivers, hvor du kan få alt til at ske. Miks, bland og sammensæt figurer fra Star Wars™, MARVEL, Disney og Disney•Pixar på ét sted!

User-added image User-added image User-added image

Oprindelig udgivelsesdato
: September 24, 2015

Aktuel opdateringsversion: Version 1.3

Kan dette spil køre på min enhed?
Når du klikker på enhedens platform, kan du se appkravene:

AndroidApple Icon
AndroidiOS

ANSVARSFRASKRIVELSE: Det er Disney Mobile Supports politik ikke at assistere med problemløsning i vores apps på hardware, som er blevet modificeret eller ændret ("Rooted (rodadgang)", "Jailbroken (få foretaget jailbreaking)", mm.) i forhold til OEM-specifikationerne, eller software, der er blevet modificeret, flashet eller ændret i forhold til softwaren som udgivet af udvikleren. Det er muligt, at noget af vores software kan køre på modificeret hardware eller software, men grundet det store antal ændringer, der kan laves, og risiciene ved disse ændringer, kan vi kun tilbyde teknisk support til de officielle versioner af hardware og software til enhederne.

Spilfunktioner

• NYE FIGURER – Toy Box 3.0 byder nu Star Wars™ velkommen til den stadigt voksende samling af figurer fra MARVEL, Disney og Disney•Pixar – inklusive dem fra Toy Box 1.0 og 2.0!  Sæt din fantasi på spil med mere end 80 figurer at vælge imellem!

• TOY BOX-HUB I 3D – Vi præsenterer den helt nye Toy Box-hub i 3D, der indeholder: Toy Box-deling, netværksarkadespil, INderrum, platformsspil, kampe, racerløb og landbrugsspil.

• FORBEDRET STYRING – Spil ved at bruge klassisk styring eller gestik

• UGENTLIGE FIGURER – Prøv tre figurer gratis – Der bliver ofte skiftet ud i dem, så husk at kigge forbi regelmæssigt for at udforske nye figurer og spillestile.

• DAGLIGE UDFORDRINGER – Spil i nye daglige udfordringer, spil med venner i miniformat – Spil online, og byg Toy Box'e sammen!

• TOY BOX 3.0 HVOR SOM HELST – Få adgang til dine Toy Box'e fra din iOS-enhed, pc og konsol. Log ind på din Disney-konto, så kan du fortsætte, hvor du slap, på enhver platform.

• FIGURER LÅST OP – Log ind på din Disney-konto i apperne i TOY BOX, TOY BOX 2.0 and TOY BOX 3.0 for at låse op for og fortsætte med dine tidligere Toy Box-figurer. Webkodekortene fra de fysiske Disney Infinity-figurer giver dig mulighed for at låse figurerne op i Toy Box 3.0.-appen.

Nyttige link

• Klik på dette link for at gå til App Store
  • Klik på dette link for at gå til Google Play

Krav til Android-enheder
Hvis Android-enheden opfylder disse krav, burde du kunne spille uden problemer:

• Android OS 4.4 og opefter
  • 2 GB ledig plads

øverst på siden

Krav til iOS-enheder
Hvis iOS-enheden opfylder disse krav, burde du kunne spille uden problemer:

• iPhone 4S og nyere, iPod Touch 5G og nyere, iPad 2 og nyere (inkl. iPad mini)
  • iOS 8.0 eller nyere
  • 2.24 GB ledig plads