Dodo Pop

• Android (Amazon)
  • Android (Google Play)
  • PC
  • Windows Phone 8
  • iOS

Om Dodo Pop

posted on 2015/11/12

Fra skaberne af Where’s My Water? og Frozen Free Fall kommer nu det næste store hjernevridereventyr! Smæld løs!

MATCH OG SAML tyggegummikugler på et øhoppende eventyr fyldt med hjernevridere, og hjælp dronten Crash med at flyve hjem! Dronter kan ikke flyve... før nu! Det regner tyggegummikugler fra oven, og nu er de overalt. Tryk på grupper af matchende farver for at fodre Crash med dem. Når Crash har nok tyggegummikugler, kan han puste en tyggegummiboble stor nok til at transportere ham til næste ø og dermed tættere på hjemmet!

Hjælp Crash med at komme hjem til Dodo Island!

Oprindelig udgivelsesdato: Juni 25, 2015

Aktuel opdateringsversion: 1.6.0

Kan dette spil køre på min enhed?
Når du klikker på enhedens platform, kan du se appkravene:

AndroidApple IconWindows Phone 8Windows 8
AndroidiOSWindows Phone 8Windows 8

ANSVARSFRASKRIVELSE: Det er Disney Mobile Supports politik ikke at assistere med problemløsning i vores apps på hardware, som er blevet modificeret eller ændret ("Rooted (rodadgang)", "Jailbroken (få foretaget jailbreaking)", mm.) i forhold til OEM-specifikationerne, eller software, der er blevet modificeret, flashet eller ændret i forhold til softwaren som udgivet af udvikleren. Det er muligt, at noget af vores software kan køre på modificeret hardware eller software, men grundet det store antal ændringer, der kan laves, og risiciene ved disse ændringer, kan vi kun tilbyde teknisk support til de officielle versioner af hardware og software til enhederne.

Spilfunktioner

• MATCH OG SMÆLD grupper af farverige tyggegummikugler
  • UDFORSK 140 baner på tropeøer
  • SAML tyggegummikugler til Crash – med bl.a. kirsebær- og æblesmag!
  • FORØG DINE KRÆFTER med Enkeltnedslag og Regnbueplask
  • BRYD igennem forhindringer såsom is, låste tyggegummikugler og gigantiske tyggegummikugler i syv forskellige spiltyper!
  • TJEN op til tre stjerner på hver bane, og bevis dit værd

Krav til Android-enheder
Hvis Android-enheden opfylder disse krav, burde du kunne spille uden problemer:

• Android OS 4.0 og opefter

øverst på siden

Krav til iOS-enheder
Hvis iOS-enheden opfylder disse krav, burde du kunne spille uden problemer:

• iPhone 4 og nyere, iPod Touch 4G og nyere, iPad 2 og nyere (inkl. iPad mini)
  • iOS 6.0 eller nyere

øverst på siden

Krav til Windows Phone 8
Hvis Windows Phone 8 opfylder disse krav, burde du kunne spille uden problemer:

• Windows Phone 8
  • medieafspilning
  • datatjenester
  • bevægelses- og retningssensor
  • HD720P (720x1280)
  • WVGA (480x800)
  • WXGA (768x1280)

øverst på siden

Krav til Windows 8
Hvis Windows 8-enheden opfylder disse krav, burde du kunne spille uden problemer:

• Windows 8
  • Understøttede processorer: x86, x64, ARM