Frozen Free Fall

• Android (Amazon)
  • Android (Google Play)
  • Kindle Fire HD (Amazon)
  • Mac
  • PC
  • Social
  • Windows Phone 8
  • iOS

Om Frozen Free Fall

posted on 2016/01/18

Gør dig klar til et gådefuldt eventyr i kongeriget Arendal, hvor du skal matche iskrystaller. Det er inspireret af den seneste Disneyfilm, Frost! Tag med på rejsen sammen med Anna, Elsa og andre af dine favoritfigurer, når der skal løses hundredvis af iskolde puslespil helt gratis!

Oprindelig udgivelsesdato: November 21, 2013

Aktuel opdateringsversion: 3.4.0

Hvad er nyt i denne version?
Der er en duft af fyrretræ i luften i de 30 NYE niveauer med efterårstema!

• SPIL 30 NYE NIVEAUER
    Du skal vandre op ad den vindblæste sti gennem et smukt efterårslandskab på din søgen efter NYE hjernevridere på kortet Endless!
  • MASSER AF KOGLEOVERRASKELSER
    Brug dine evner og læg en strategi for at få kogler i kurven, så du kan gennemføre niveauerne! Du må ikke lade dem falde!
  • TO ÅR MED FREE FALL§
    Free Fall har nu to år på bagen! Tak, fordi du spiller!

Kan dette spil køre på min enhed?
Når du klikker på enhedens platform, kan du se appkravene:

AndroidApple IconWindows Phone 8Windows 8User-added image
AndroidiOSWindows Phone 8Windows 8Mac OS X

ANSVARSFRASKRIVELSE: Det er Disney Mobile Supports politik ikke at assistere med problemløsning i vores apps på hardware, som er blevet modificeret eller ændret ("Rooted (rodadgang)", "Jailbroken (få foretaget jailbreaking)", mm.) i forhold til OEM-specifikationerne, eller software, der er blevet modificeret, flashet eller ændret i forhold til softwaren som udgivet af udvikleren. Det er muligt, at noget af vores software kan køre på modificeret hardware eller software, men grundet det store antal ændringer, der kan laves, og risiciene ved disse ændringer, kan vi kun tilbyde teknisk support til de officielle versioner af hardware og software til enhederne.

Spilfunktioner

• SPÆNDENDE MATCH 3-SPIL - Få smukke og farverige iskrystaller til at passe sammen i kombinationer på tre eller flere, og afprøv dine match-evner med endnu mere udfordrende mål!
  • LÅS OP FOR FIGURER MENS DU SPILLER - Start din rejse som unge Elsa og Anna, og lås op for ældre versioner af søstrene på din vej gennem landet. Følg historien og spil med flere figurer, såsom Olaf, Svend, Kristoffer og Bedstefar!
  • UNIKKE POWER-UPS SPECIELT DESIGNET TIL HVER FIGUR - Brug Annas fakkel til at brænde en hel række krystaller eller Elsas gletsjer-opgradering til at få alle krystaller af samme farve til at forsvinde på magisk vis! Brug Hans' sværd til at hugge dig lige gennem krystallerne, og udforsk mange andre seje opgraderinger!

Nyttige link

Krav til Android-enheder
Hvis Android-enheden opfylder disse krav, burde du kunne spille uden problemer:

• Android OS 2.3.3 og opefter

øverst på siden

Krav til iOS-enheder
Hvis iOS-enheden opfylder disse krav, burde du kunne spille uden problemer:

• iPhone 4 og nyere, iPod touch 4G og nyere, iPad 2 og nyere (også iPad mini)
  • iOS 7.0 eller nyere

øverst på siden

Krav til Windows Phone 8
Hvis Windows Phone 8 opfylder disse krav, burde du kunne spille uden problemer:

• Windows Phone 8
  • medieafspilning
  • datatjenester
  • bevægelses- og retningssensor
  • HD720P (720x1280)
  • WVGA (480x800)
  • WXGA (768x1280)

øverst på siden

Krav til Windows 8
Hvis Windows 8-enheden opfylder disse krav, burde du kunne spille uden problemer:

• Windows 8
  • Understøttede processorer: x86, x64, ARM

øverst på siden

Krav til Mac OS X
Hvis din enhed opfylder disse krav, burde du kunne spille spillet uden problemer.

• OS X 16.6.6 eller nyere