Inside Out Thought Bubbles

• Android (Amazon)
  • Android (Google Play)
  • PC
  • Windows Phone 8
  • iOS

Om Inside Out Thought Bubbles

posted on 2015/12/17

Disney Mobile har tidligere udgivet Frozen Free Fall og Where's My Water?. Nu kommer dette helt unikke bobleskydespil, der er baseret på den nyeste Disney•Pixar-film Inside Out!

Der kan være huller på livets sti, og det er der også for Riley. Riley er styret af de samme følelser som alle andre: Joy, Fear, Anger, Disgust og Sadness. Følelserne bor i hovedkvarteret, der er et kontrolcenter inde i Rileys sind. Følelserne hjælper Riley til at tage stilling i hverdagen. Få styr på Rileys følelser, og tag med på en rejse, hvor du skal matche minder og bobler, mens du bevæger dig gennem unikke steder, der er inspireret af filmen — Family Island, Dream Productions, Imagination Land og andre. Spil dette bobleskydespil, der vender op og ned på genren!

Inside Out Thought Bubbles Inside Out Thought Bubbles Inside Out Thought Bubbles

Oprindelig udgivelsesdato: Juni 18, 2015

Aktuel opdateringsversion: 1.8

Kan dette spil køre på min enhed?
Når du klikker på enhedens platform, kan du se appkravene:

AndroidApple IconWindows Phone 8Windows 8
AndroidiOSWindows Phone 8Windows 8

ANSVARSFRASKRIVELSE: Det er Disney Mobile Supports politik ikke at assistere med problemløsning i vores apps på hardware, som er blevet modificeret eller ændret ("Rooted (rodadgang)", "Jailbroken (få foretaget jailbreaking)", mm.) i forhold til OEM-specifikationerne, eller software, der er blevet modificeret, flashet eller ændret i forhold til softwaren som udgivet af udvikleren. Det er muligt, at noget af vores software kan køre på modificeret hardware eller software, men grundet det store antal ændringer, der kan laves, og risiciene ved disse ændringer, kan vi kun tilbyde teknisk support til de officielle versioner af hardware og software til enhederne.

Spilfunktioner

• SKYD OG MATCH mindebobler for hver følelse
  • LÅS OP FOR figurer, mens du udforsker de 125 baner, der hver indeholder en udfordrende puzzle
  • SLIP POWER-UPS LØS: De er unikke for hver enkelt følelse - Skab et solglimt med Joy, få det til at regne med Sadness og tænd en ildkugle med Anger!
  • GIV DIG SELV en udfordring med 4 forskellige spiltyper
  • LØS FORHINDRINGER som Brain Freeze og HOP VIDERE med boostere som Brain Storms
  • FORBIND dig til filmens verden med forbløffende 3d-animation og de originale stemmeskuespillere fra filmen!

Nyttige link

Krav til Android-enheder
Hvis Android-enheden opfylder disse krav, burde du kunne spille uden problemer:

• Android OS 4.0.3 og opefter

øverst på siden

Krav til iOS-enheder
Hvis iOS-enheden opfylder disse krav, burde du kunne spille uden problemer:

• iPhone 4s og nyere, iPod Touch 4G og nyere, iPad 2 og nyere (inkl. iPad mini)
  • iOS 7.0 eller nyere

øverst på siden

Krav til Windows Phone 8
Hvis Windows Phone 8 opfylder disse krav, burde du kunne spille uden problemer:

• Windows Phone 8
  • medieafspilning
  • datatjenester
  • bevægelses- og retningssensor
  • HD720P (720x1280)
  • WVGA (480x800)
  • WXGA (768x1280)

øverst på siden

Krav til Windows 8
Hvis Windows 8-enheden opfylder disse krav, burde du kunne spille uden problemer:

• Windows 8
  • Understøttede processorer: x86, x64, ARM