• Android (Google Play)
  • iOS

Om STAR WARS™ App

posted on 2015/12/03

De Star Wars-app is je officiële mobiele verbinding met een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan. Via de dynamische interface van de Star Wars-app duik je in brekend nieuws, rijke media, sociale updates, speciale evenementen en interactieve functies.

Oprindelig udgivelsesdato:
July 8, 2015

Aktuel opdateringsversion: Version 1.6 (Android: Version 1.6.0.301)

Kan dette spil køre på min enhed?
Når du klikker på enhedens platform, kan du se appkravene:

This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system
This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system
AndroidiOS

Een hoofdtelefoon wordt aangeraden, met name voor Force Trainer.

ANSVARSFRASKRIVELSE: Det er Disney Mobile Supports politik ikke at assistere med problemløsning i vores apps på hardware, som er blevet modificeret eller ændret ("Rooted (rodadgang)", "Jailbroken (få foretaget jailbreaking)", mm.) i forhold til OEM-specifikationerne, eller software, der er blevet modificeret, flashet eller ændret i forhold til softwaren som udgivet af udvikleren. Det er muligt, at noget af vores software kan køre på modificeret hardware eller software, men grundet det store antal ændringer, der kan laves, og risiciene ved disse ændringer, kan vi kun tilbyde teknisk support til de officielle versioner af hardware og software til enhederne.

Spilfunktioner
  • Krijg direct bericht van grote aankondigingen, inclusief nieuwe trailers en filmnieuws
  • Geef de interface van je app het thema van de lichte kant, duistere kant of droids - elk met hun eigen ontwerpen, geluiden en animaties
  • Ontgrendel 3D-personages uit Star Wars: The Force Awakens met de speciale Augmented Reality-camerafunctie
  • Maak en deel een Star Wars-"selfie" in diverse iconische kostuums en omgevingen, inclusief Jedi, Prinses Leia (met knotjes), een in carboniet bevroren Han Solo en meer
  • Ontvang weerberichten en vijfdaagse voorspellingen in Star Wars-thema, met originele art van beroemde planeten en locaties, inclusief diepte-effect
  • Zwaai met een lichtzwaard en bewijs je kunnen tegenover een trainingsrobot, net als in Star Wars: A New Hope
  • Deel emoji's en geanimeerde GIF's met vrienden en familie
  • Ontdek leuke 'achter de schermen'-feitjes met This Day In Star Wars History
  • Speel klassieke geluidsclips en -effecten van je favoriete Star Wars-personages, -wezens, -wapens, -voertuigen en -scènes
  • Ontvang het heetste nieuws met de snapshot-nieuwsticker
  • Tel af naar grote releases als Star Wars: The Force Awakens met een altijd lopende timer
  • Meld je aan voor een Star Wars ID en sluit je aan bij de groeiende fangemeenschap van Star Wars; kies een avatar, creëer je eigen schermnaam en maak een verbonden profiel aan
  • Lees officieel Star Wars-nieuws en blogs van StarWars.com, plus app-exclusieve content, inclusief nieuws over Star Wars: The Force Awakens, interviews met de makers en meer
  • Volg de officiële sociale mediakanalen van Star Wars via aanpasbare, plaatselijke feeds van Facebook, Twitter en YouTube, naast de wereldwijde feeds van Tumblr, Google+ en Instagram
  • Bekijk officiële Star Wars-video's, inclusief filmtrailers, achter-de-schermen-features en meer
  • Ontdek de nieuwste Star Wars-apps, -producten en -ervaringen vanuit één centrale hub

Nyttige link

• Klik dette link for at gå til App Store
  • Klik dette link for at gå til Google Play

Krav til Android-enheder
Hvis Android-enheden opfylder disse krav, burde du kunne spille uden problemer:

• Android OS 4.1 og opefter

øverst på siden

Krav til iOS-enheder
Hvis iOS-enheden opfylder disse krav, burde du kunne spille uden problemer:

• iPhone 5 og nyere, iPod Touch 5G og nyere, iPad 2 og nyere (inkl. iPad mini)
  • iOS 7.1 eller nyere

øverst på siden