• Apple TV

Apple TV – Hvor er indholdet, som jeg har låst op med webkoder, og hvor er mine køb i spillet?

posted on 2016/02/04

Du kan indløse webkoden, som du modtog i din Disney Infinity 3.0 til Apple TV-startpakke på Disney Infinity-hjemmesiden. Dette låser op for figurerne Anakin Skywalker og Ahsoka Tano samt Twilight of the Republic-Play Settet i pc-spillet. Du kan finde anvisninger i Sådan indløser du webkoder.

Se nedenstående oversigt for yderligere oplysninger om kompatibilitet:

Sådan blev genstanden låst op: Låst op og spilbar i Disney Infinity 3.0 til Apple TV?
Indløste webkodekort online, i appen eller i pc-spilletImage of an X
Købte i appenImage of an X
Købte i pc-spilletImage of an X