• Console
  • Steam

Kan jeg lægge Power Discs på, eller fjerne dem, mens jeg spiller?

posted on 2016/03/15

Versus
Når du står på skærmen for arenavalg, kan du placere op til tre Power Discs på hver spillerplads på Disney Infinity-basen, som spillerne kan gøre brug af under kampen. Når der er blevet valgt arena, begynder kampen. Ligesom de figurer, der blev valgt på den foregående skærm, låses alle de Power Discs, som var placeret da kampen startede, fast.

Uanset om man lægger flere Power Discs på, eller fjerner dem fra, fDisney Infinity-basen under en kamp, har det ikke nogen indflydelse på, hvilke der er aktive og kan bruges for øjeblikket.