• Apple TV

Kan jeg bruge Apple TV-basen til at spille på en konsol?

posted on 2015/11/10

Du kan slutte Disney Infinity 3.0: Play without Limits-basen til Apple TV til en Wii U-, PlayStation 3-, eller PlayStation 4-konsol ved at at sætte USB-adapteren i konsollen. Selvom du kan spille via Apple TV-basen, skal du stadig købe det digitale spil, figurerne, Power Discene og Play Settene separat.

BEMÆRK: Apple TV-basen er ikke kompatibel med Xbox 360- eller Xbox One-konsollerne.