• Console

Gennemførsel af Disney Infinity 3.0-vejledningen

posted on 2015/12/17

Når du starter Disney Infinity 3.0 den første gang, er du straks i gang med vejledningen. Du lærer de grundlæggende ting om spillet med hjælp fra nogle velkendte venner.

Før du tager ud på nye eventyr, skal du afslutte din træning! Du får først adgang til Play Set, Toy Boxe og meget andet, efter at du har spillet vejledningen til ende.

Vejledningen består af fire dele, hvor de evner, man bruger i spillet, indgår. Du skal gennemføre alle fire dele, for at du kan komme til hovedmenuen:

Anakin Skywalker
Spring, angreb, Kraften

Disney Infinity 3.0 Edition - Tutorial: Part 1

Tusindårsfalken
Grundlæggende flyvning, angreb, undvigemanøvrer

Disney Infinity 3.0 Edition - Tutorial: Part 2

Glæde (Inderst inde)
Platforme, spring

Disney Infinity 3.0 Edition - Tutorial: Part 3

Mickey Mouse
Grundlæggende kørsel, drifting, turboboost

Disney Infinity 3.0 Edition - Tutorial: Part 4