• Console
  • Steam

Disc-fejlfinding

posted on 2016/03/23

Hvis din Game Disc ikke fungerer, kan du prøve følgende:

1. Sørg for, at Game Disc'en og konsollen passer sammen. Hvis Game Disc'en for eksempel er beregnet til en Xbox 360, kan den kun bruges til denne konsol.
2. Sørg for, at din konsol er opdateret. Hvis du er forbundet til internettet, opdateres konsollen automatisk. Hvis ikke, skal du undersøge, om der er opdateringer. Du kan finde flere oplysninger i konsollen brugervejledning eller på dens support-side. Besøg Xbox-support, PlayStation-support eller Nintendo-support.
3. Undersøg Disc'en – er den fysisk skadet? Har den ridser eller ringe?
4. Får du en fejlbesked? I så fald kan du rengøre Disc'en. Igen henvises du til konsollens brugervejledning eller support-siderne ovenfor, hvor du kan finde flere oplysninger.
5. Prøv et slette cachen på din konsol. Se Xbox 360 – Ryd systemcache, Xbox One – Sluk og tænd, PlayStation 3 – Ryd cache, PlayStation 4 – Hard reset og Wii U.

Hvis du har prøvet alle disse trin, og Game Disc'en stadig ikke reagerer, bør du læse artiklen Ødelagt eller defekt genstand og følge trinene i den.