• Console
  • Steam

Hvordan knytter jeg min konsol til min Disney-konto?

posted on 2016/03/23

Når du starter dit konsolspil op, vil du blive bedt om at lave en Disney-konto. Når du har indtastet de krævede oplysninger, klikker du på "Opret konto", hvorefter dit netværks-ID og din Disney-konto knyttes sammen. hvis du skal bruge en forælders samtykke, skal en forælder klikke på knappen "Tillad" i den e-mail, som blev sendt til den e-mailadresse, du opgav.

Sådan tilknytter du online eller verificerer, at din konto er blevet tilknyttet:
  1. Gå til Disney.com/infinity og klik på Login-knappen
  2. På siden Log på Disney-konto indtaster du dit brugernavn eller din e-mailadresse og klikker på Log ind.
  3. Klik på boksen med dit brugernavn øverst til venstre i vinduet og vælg Min konto fra rullemenuen.
  4. I vinduet Min konto klikker du på knappen Mine tilknyttede konsoller.
  5. Vinduet Håndter Kontotilknytning viser en liste over tilknyttede konsoller.
Du kan også knytte din konto til din konsol her.
disney.com/infinity/link

BEMÆRK: I forhold til Wii U skal du lave tilknytningen gennem din Wii U-konsol.

Min Profil / Egenskaber.
Når du har knyttet din konsol til din Disney-konto, kan se din statistik samt de figurer, du har samlet. Huske at besøge Disney Infinity-hjemmesiden, så du kan tjekke din Disney Infinity-profil ud:
  1. Gå til Disney.com/infinity og klik på Login-knappen
  2. På siden Log på Disney-konto indtaster du dit brugernavn eller din e-mailadresse og klikker på Log ind.
  3. Klik på boksen med dit brugernavn øverst til venstre i vinduet og vælger Min profil fra rullemenuen.
  4. I vinduet Min profil kan du se:
- Samlede stjerner
- Udfordringer gennemført
- Fjender besejret
- Egenskaber i Udordring, Bygning, Kørsel, mfl.

BEMÆRK: Du skal få mindst én af dine Disney Infinity Figurer op på Niveau Et, før dine egenskaber kommer frem.