• Apple TV

Skal jeg have en Disney-konto for at kunne spille?

posted on 2015/11/10

Du kan stadig spille demoversionen af Disney Infinity 3.0: Play without Limits på Apple TV uden en Disney-konto.

Hvis du gerne vil gemme spilfremskridt samt Toy Box-kreationer eller have adgang til fællesskabsindhold, skal du dog logge på en Disney-konto. Sørg for at logge på, før du begynder at spille, så det sikres, at spilfremskridtet gemmes.

Læs mere i Sådan opretter du og logger ind på en Disney-konto.