• Console
  • Steam

Skal jeg installere en spilopdatering for at kunne spille Marvel Battlegrounds?

posted on 2016/04/06

Du skal installere den nye spilopdatering i Disney Infinity 3.0, før du kan spille Marvel Battlegrounds-Play Settet. Hvis konsollen har forbindelse til internettet, vil du automatisk blive bedt om at downloade opdateringen.

Der skal være forbindelse til internettet, for at du kan installere spilopdateringen. Du kan finde oplysninger om, hvordan du opretter forbindelse til internettet fra konsollen, i konsollens brugervejledning eller via de følgende link:

Når konsollen er tændt og har forbindelse til internettet, skal du sætte Disney Infinity 3.0-spildisken i. Mens spillet indlæses, bliver du muligvis bedt om at downloade en opdatering. Følg anvisningerne på skærmen for at sætte installationen i gang. Når opdateringen er færdig, åbner spillet, og du kan begynde at spille Marvel Battlegrounds-Play Settet!