• Apple TV

Følger der en almindelig spilcontroller med til Apple TV'et?

posted on 2015/11/10

Selvom der ikke følger en almindelig spilcontroller med til Apple TV'et, som du kan bruge til at spille Disney Infinity 3.0, følger der en MFi-controller med i Disney Infinity 3.0: Play without Limits-startpakken. Klik for at få mere at vide om, hvad der er med i startpakken.

Du kan også bruge den Apple TV Remote, som fulgte med til Apple TV'et (4. generation), til at spille Disney Infinity 3.0. Her er en komplet liste over Apple TV Remotes:

Apple TV Remote – Styring af Avatar, stig ind/på og slangebøsse
Apple TV Remote – Toy Box-editorstyring
Apple TV Remote – Styring af fartøjer og helikopter