• Console
  • Steam

Figur-fejlfinding

posted on 2016/03/23

Hvis din figur ikke fungerer eller ikke dukker op i spillet, kan du prøve følgende:

1. Prøv en anden figur på samme sted på basen.
2. Følg disse råd for base-fejlfinding.
3. Sørg for, at figuren er kompatibel med den version af Disney Infinity, du spiller. Husk, at ikke alle figurer virker i alle Play Sets, men du kan bruge alle figurer i Toy Box'en.
4. Bruger du tre eller flere Power Discs? I så fald skal du fjerne en og prøve igen.

Hvis du har prøvet alle disse trin og figuren stadig ikke reagerer, bør du læse artiklen Ødelagt eller defekt genstand og følge trinene i den.