• Console

Hvordan redder jeg et ødelagt gemt spil?

posted on 2016/01/28

Et gemt spil kan blive ødelagt på mange måder. De hyppigste årsager er:

• Hvis du slukker din konsol, mens dit spil er ved at blive gemt automatisk eller manuelt.
  • Hvis du slukker din konsol forkert – f.eks. ved at fjerne strømkablet eller i øvrigt bruger en anden metode end at trykke på tænd/sluk-knappen.
  • Manglende lagerplads kan ødelægge nuværende gemte spil.

Klik på linket for din konsol for at få yderligere oplysninger om sletning af gemte spil: