• Apple TV

Hvordan knytter jeg min MFi-controller til mit Apple TV?

posted on 2015/11/24

Du kan knytte MFi-controlleren til Apple TV'et (4th Generation) ved at gøre følgende:

1. Tænd for controlleren. Hvis du bruger den SteelSeries Nimbus-controller, der var med i startpakken, tænder du ved at sætte Hold-knappen på ON.
2. Gå til appen Indstillinger på Apple TV'et.
3. Vælg Fjernbetjeninger og Enheder, og vælg derefter Bluetooth.
4. Vælg spilcontroller, og klik på elementet.
5. Controlleren burde automatisk blive knyttet til Apple TV'et efter få øjeblikke.

Hvis du oplever problemer med at knytte MFi-controlleren til Apple TV'et (4th Generation), så prøv at gøre følgende:

1. Sørg for, at controlleren er ladt op.
2. Genstart controlleren – sluk den, og tænd for den igen.
3. Genstart Apple TV'et. Klik her for fremgangsmåde
4. Hvis controlleren tidligere har været knyttet til en anden Bluetooth-enhed, kan det være, at den stadig er forbundet til den enhed. Det kan du løse ved at klikke eller trykke på den enhed og vælge Glem enhed på Bluetooth-skærmen.

Nyttige link

Klik her for at se en komplet liste over MFi-fjernbetjeninger