• Console

Hvordan deler jeg ejerskab af en figur i Disney Infinity 2.0?

posted on 2016/03/23

Første gang en figur spilles med en brugers profil i Disney Infinity 2.0 , bliver brugeren bedt om enten at dele ejerskab eller at spille som gæst. Når du spiller som gæst, vil figuren have samme niveau som brugerprofilen, der sidst spillede med den. Erfaringspoint, der bliver optjent, mens du spiller som gæst, vil blive gemt i figuren og kan anvendes af en anden bruger, når vedkommende spiller med figuren.

Når ejerskabet er delt, og der spilles med nye profiler, vil disse profilers fremskridt stadig blive gemt i de personlige gemte filer, men figurens seneste opnåede niveau vil automatisk blive importeret i den nye profil og vil udgøre niveauet for de seneste fremskridt i den gemte fil.