Disney Farv og leg

• Android (Google Play)
  • iOS

Sådan bruger du Disney Farv og leg

posted on 2016/07/18

Du kan bruge Disney Farv og leg sammen med farveblyanter og malesider! Start med at finde din særlige Disney Farv og leg-side i din samlemappe eller blandt dine Disney-samlekort. Du kan kende Farv og leg-billedet på, at der er stjerner på sidens hjørner.

Disney Color and Play - Dory

Mal billedet så meget, du har lyst til. Start derefter Disney
Farv og leg-appen. Tryk på tryllestaven for at aktivere kameraet på din mobilenhed, og hold den over billedet. Sørg for, at du kan se alle stjernerne på skærmen.

Disney Color and Play - Magic Wand

Nu vil du kunne se, at billedet kommer til live! Det kan tage et øjeblik, før animationen kommer frem. Sørg for, at malesiden er placeret på en jævn overflade, og at man kun kan se malesiden eller spillekortet på skærmen. Andre mønstre, teksturer og objekter nær siden kan virke forstyrrende på enhedens kamera.

Hvis du har problemer med at bringe billedet til live, skal du trykke på udråbstegnet på scanningsskærmen.

Disney Color and Play - Exclamation Point

Nu skal du vælge den karakter og side, du vil scanne. Når du er klar til at scanne andre sider, skal du trykke på tilbage-knappen.

Disney Color and Play - Back button

SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL MALESIDER I APPEN
Hvis du ikke har en Disney
Farv og leg-side eller et Disney-spillekort, findes der sider, der kan skrives ud, i appen, herunder en gratis Mickeys Klubhus-maleside. Det er muligt at købe flere sider. Du kan få hjælp af en voksen, hvis du gerne vil købe nogle flere sider og printe dem ud.

Du kan udskrive Disney Farv og leg-malesider, så du kan male og bruge dem sammen med appen. Hvis enheden har AirPrint-funktion, og du har adgang til en printer, som har Wi-Fi-forbindelse, kan du udskrive malesiderne direkte fra appen. Du kan også gemme de sider, du har downloadet, til filmrullen, og printe dem derfra. Du kan finde hjælp til dette i vejledningen og indstillingerne til printeren og enheden.