• Android (Google Play)
  • iOS

Hvordan bruger jeg GIF'er i STAR WARS™-appen?

posted on 2016/02/12

STAR WARS™-appen indeholder animerede GIF'er, som du kan føje til din beskeder! (Android-brugere, klik her)

1. Tryk på GIFs (GIF'er) i hovedmenuen.

STAR WARS App - GIFs

2. Bladr gennem GIF'erne, og tryk på den, du gerne vil bruge.

STAR WARS App - Browse and select GIF

3. GIF'en tilføjes din udklipsholder og kan nu sættes ind.

STAR WARS App - Copied; paste GIF

4. Åbn en ny besked, og indsæt din GIF.

New message window - iOS

GIF pasted in text message on iOS

Til Android-brugere:

Eftersom der er så mange forskellige Android-enheder og mange forskelle i håndtering (eller manglende håndtering) af kopiering og indsættelse af GIF'er og emojier fra app til app besluttede vi os for ikke at tillade dette. Der er imidlertid tre måder at dele GIF'er og emojier på:

1. Del med en hvilken som helst app via Android-deling. For at gøre dette skal du logge på. Du vil derefter se en knap til deling i det øverste højre hjørne. Hvis du trykker på denne, vil du kunne dele GIF'en eller emojien via en hvilken som helst installeret app, der tillader deling af billeder.

2. Gem på enhed, og del. Hvis du gemmer GIF'en eller emojien i din enheds fotoalbum, kan du dele den via en hvilken som helst installeret app, der tillader deling af billeder. Ligesom du ville gøre med et foto taget på din enhed.

3. Kopiér og indsæt linket. Det virker godt i apps, der understøtter deling af billedlinks – som f.eks. Twitter og Facebook.