• Android (Google Play)
  • iOS

Hvordan bruger jeg Jakku Spy i STAR WARS-appen?

posted on 2015/12/03

Start funktionen

Vælg Jakku Spy i Star Wars-appens hovedmenu.  Du vil blive spurgt, om du vil tillade download af filer til denne funktion.  Du kan altid slette disse filer via Profile/Manage Usage for at frigøre plads på din enhed.

Når du har downloadet funktionen, søger den efter opdateringer og viser en advarsel om helbred og sikkerhed. Læs den venligst omhyggeligt.

Første gang du starter denne funktion, vil du blive spurgt, om du har et Google Cardboard.  Google Cardboard kan købes mange steder, herunder på https://www.google.com/get/cardboard/get-cardboard/ og i Verizon-butikker.

Ingen grund til panik, hvis du ikke har et Google Cardboard. Du kan se beskederne ved at bruge tilstanden "Magic Window".  Vælg det pågældende ikon, og hold din telefon vandret.

Select Jakku Spy on the main screen This feature is currently downloading message in app Select whether you have a Google Cardboard on the screen

top

Download beskeder

Du skal have oprettet forbindelse til et trådløst netværk eller et mobildatanetværk for at downloade beskederne. Bemærk, at filerne med videobeskeder er ret store og regnes med i dit dataforbrug. Når en besked er downloadet, behøver du oprette en forbindelse for at afspille den igen.

På hovedmenuen ser du en liste over beskeder. Disse bliver løbende udgivet op til premieren på Star Wars: The Force Awakens, så alt efter hvornår du første gang åbner Jakku Spy, kan det være, at du oplever at det er nogle eller alle beskeder, der kan downloades.  Klik på knapperne for at downloade dem én ad gangen.

Når en besked er downloadet, ændres teksten på knappen, så der står "Play Message". Klik på den for at se den.

Downloading Messages App Image

top

Kalibrering af dit Cardboard

Første gang du ser en besked med Google Cardboard, vil du blive bedt om at kalibrere.  Peg dit kamera mod stregkoden på dit Cardboard.  Når det er blevet registreret, vil det optræde på denne skærm.  Klik på "BACK" for at fortsætte oplevelsen. Klik derefter på Afspil, hvorefter der vises instrukser om, hvordan du placerer din enhed i Cardboard.

Scan bar code on your Google Cardboard Google Cardboard displayed in Current Viewer Magic Window Instructions

top

Magic Window

For at se med din telefon skal du blot vælge ikonet Magic Window (det ligner en smartphone) og trykke Afspil på en tilgængelig besked. Du vil herefter se instrukser og knappen Continue.

Bemærk: Du kan når som helst skifte mellem Cardboard og Magic Window ved at bruge knapperne nederst på menuskærmen

top

Se beskeder

Der er tale om 360-graders videoer, så kig rundt for at udforske.  Det forbedrer oplevelsen markant at have hovedtelefoner på.

Efter hver video modtager du en holografisk besked, hvorefter du får vist et samlekort.

Holigraphic Message Collectible Card

Brug dine øjne som markør for bl.a. at gemme samlekort og vælge elementer under afspilning af videoerne.  Du vil se en hvid prik, der viser, hvor dit blik fokuserer.  Centrér elementer, der kan klikkes på, i din visning, og fokusér dit blik på dem for at vælge dem. Du vil bemæke en animation, der bekræfter dit valg.

Save Collectible Cards -1 Save Collectible Cards - 2

Det er sådan, du gemmer samlekort, afspiller beskeder igen og afslutter VR.

Når du har downloadet mere end én video, vil du få vist en visuel menu under samlekortet, der giver dig mulighed for at vælge og genafspille alle tilgængelige videoer.

top

Del samlekort

I hovedmenuen kan du se de samlekort, du har samlet, under beskedknapperne.

Klik på et kort for at se det.

Du vil se et ikon i øverste højre hjørne af skærmen, når du kigger på et kort.  Brug dette til at gemme på din enhed eller dele med venner og familie.

Select Collectibles Card Collectible Card - Save image

top

Slet beskeder: Indstillinger for Manage Usage

Eftersom denne funktion indeholder store videofiler, har vi tilføjet en funktion til sektionen Profile i appen, der giver dig mulighed for at slette indhold.

Dette kan du gøre for Jakku Spy, Augmented Reality og Force Trainer.  Bare klik på knapperne for at slette indhold.

Hvis du gerne vil have adgang til en funktion, du har slettet, skal du bare starte den fra hovedmenuen og downloade den igen.

Delete

top

Systemkrav til enhed

Vi anbefaler, at du bruger denne app på en Samsung Galaxy S4 / Google Nexus 4 eller tilsvarende eller en iPhone 5 eller nyere med iOS 8.4.1 eller nyere (OS 9 giver det bedste resultat) for at få den bedste oplevelse. Gyroskop er påkrævet.  Denne funktion er ikke kompatibel med iPods.

Hovedtelefoner anbefales. Ubegrænset data eller trådløst netværk anbefales på det kraftigste ved de første downloads af denne funktion.

top