• Console
  • Steam

Hvordan bruger jeg Power Discs i Marvel Battlegrounds?

posted on 2016/03/15

Marvel Battlegrounds-Play Settet indeholder nye og spændende måder, som du kan bruge dine runde Marvel-evne-Power Discs på.

Versus
Du kan placere op til tre Power Discs på hver spillerplads på Disney Infinity-basen, i alt seks, som kan bruges under kampen af alle spillere! Power Discene dannes vilkårligt under kampen og kan droppes af figurerne, når de bliver ramt af hårde angreb.