• Android (Google Play)
  • iOS

Hvordan bruger jeg Force-træneren?

posted on 2016/02/05

Lær at bruge dit lyssværd som en Jedi ved hjælp af Force Trainer.

STAR WARS App - Force Trainer

Din enhed er dit lyssværd. Træningsmissionerne lærer dig at afrette skud.

Tryk på skærmen når som helst for at sætte træningen på pause.

Du skal gennemføre hver træningsmission, før du kan gå videre til den næste, men du kan altid spille træningsmissioner, som du allerede har gennemført, ved at gå til missionsmenuen.

Træningen bliver gradvist sværere og sværere, eftersom du forbedrer dine færdigheder. I de indledende missioner får du hjælp i form af billed- og lydledetråde. Senere bliver du dog for alvor udfordret, når du uden dit skjold og udelukkende på baggrund af lyden (og selvfølgelig med hjælp med Kraften) skal forudse og afrette skud.