• Apple TV

Hvis jeg køber indhold i appen eller pc-spillet, overføres det så til mit Apple TV?

posted on 2016/02/01

Disney Infinity 3.0 til Apple TV og Disney Infinity 3.0 Toy Box-appen er separate spil. Hvis du har købt figurer eller Power Discs i appen, vil du ikke kunne bruge dem i Apple TV-versionen og vice versa.

Ingen af de køb, du foretager via Disney Infinity 3.0 til pc og Windows-enheder eller Steam, overføres til Apple TV.

På samme måde er der heller ikke adgang til de genstande, der er blevet indløst via webkoder, i Apple TV-versionen.