• Console
  • Steam

PlayStation 3 - slet gemte spilfiler

posted on 2015/08/31

Hvis du har prøvet at rydde din cache på din PlayStation 3 og stadig oplever indlæsningsproblemer, kan du prøve at slette dine gemte spilfiler. Når du sletter gemte spilfiler, bliver dine aktuelle spilfremskridt slettet, og det kan være nødvendigt som et sidste trin for at løse de problemer med indlæsning, du oplever. Når du har slettet alle relaterede spilfiler, starter du forfra i spillet.

Følg vejledningen herunder for at slette dine gemte spilfiler til Disney Infinity 3.0:

1. Åbn menuen, og rul over til Spil.
2. Rul til Værktøj til gemte data.
3. Vælg Disney Infinity, og tryk på TREKANT-knappen.
4. Vælg Slet fra menuen Indstillinger.