• Console

Toy Boxe, der kræver særlig adgang – MagicBands

posted on 2015/11/03

Du kan låse op for eksklusive Disney Infinity 3.0-Toy Boxe, der kræver særlig adgang, med MagicBand fra dit besøg på et Disney Resort!

Når du spiller i Disney Infinity 3.0-udgaven, skal du sørge for, at du er:

• Logget på Disney-kontoen
  • Inde i en Toy Box

Oplåsning af eksklusive Disney Infinity 3.0-Toy Boxe, der kræver særlig adgang:

1. Placer MagicBand på den sekskantede holder på Disney Infinity-basen. Hvis der er en Play Set-del i holderen, skal den fjernes først.

User-added image

2. Vælg Online/Flerspiller i pausemenuen eller hovedmenuen.

Disney Infinity 3.0 Edition - Online/Multiplayer

3. Gå ind i Fælleskabsindhold, og vælg derefter Toy Boxe, der kræver særlig adgang.

Disney Infinity 3.0 Edition - Community Content

MagicBands fra forskellige resorter låser op for forskellige Toy Boxe og overraskelser. Slå dig løs!