• PC
  • Steam

Toy Boxe, der kræver særlig adgang – konsol/pc

posted on 2015/11/16

Hvis du har fået et webkodekort fra Disney Parks eller Disneys Hollywood Studios, skal du gøre som følger for at indløse det til Disney Infinity 3.0: konsol-/pc-spillet!

1. Log på infinity.disney.com/ParksVIP, angiv webkoden, og vælg Indløs

Disney Infinity site – Click Redeem

2. Hvis du har angivet en gyldig webkode, modtager du en bekræftelsesmeddelelse:

Redeem message

3. Du får adgang til dine Toy Boxe, der kræver særlig adgang, i spillet ved at vælge Fællesskabsindhold i hovedmenuen:

Image of main menu, with Community Content highlighted

4. Vælg Toy Boxe, der kræver særlig adgang

Image of Community Content menu, with Special Access Toy Boxes selected