• Android (Google Play)
  • iOS

Gode råd – STAR WARS-appen

posted on 2015/12/04

Følg disse gode råd for at forbedre din oplevelse, når du bruger Star Wars-appen:

• Sørg for, at du har en stærk trådløs netværksforbindelse eller et abonnement med ubegrænset data – brug af funktioner som Augmented Reality, Force Trainer og Jakku Spy kræver download af store filer. En stærk trådløs netværksforbindelse er anbefalet.
  • Hvis du har problemer med at afslutte Jakku Spy efter afspilning af en video i tilstandene Google Cardboard eller Magic Window, skal du vende dit blik mod knappen Exit VR (afslut VR).
Shift gaze to Exit VR in Google Cardboard
  • Hvis du har problemer med at afslutte Jakku Spy i tilstanden Magic Window, skal du lede efter en lille, hvid prik midt på din skærm. Drej din enhed mod højre for at flytte prikken over til Exit VR. Ikonet bliver hvidt, før der lukkes ned.
Turn your device so white dot moves over to Exit VR. Move white dot over to right to exit Jakku Spy mode.
  • Når du har startet Jakku Spy og kalibreret Google Cardboard på en iOS-enhed, ender du i et lukket kredsløb, hvis du trykker på Continue (fortsæt). Du kan løse dette problem ved at vælge Back (tilbage) i øverste venstre hjørne af skærmen.
Select Back to proceed to Jakku Spy feature after calibrating your Google Cardboard.