• Console
  • Steam

Hvad er Toy Box Speedway?

posted on 2015/10/09

Toy Box Speedway er et separat Disney Infinity Toy Box Expansion Game, som kan spilles med alle dine Disney Infinity-figurer, også 1.0- og 2.0-figurer. Du kan køre mod andre spillere i flerspillertilstand via lokalt samarbejdsspil med to spillere eller online med fire spillere.

Du skal bruge følgende for at spille:
  • Toy Box Speedway Expansion Game-del
  • Disney Infinity 3.0-spillet
  • Disney Infinity-base
  • Enhver Disney Infinity-figur fra Buzz Lightyear og Iron Man til Darth Vader
  • Valgfrit: Alle Power discs med landbaserede fartøjer virker i Toy Box Speedway

Fra Toy Box Speedway-hubben kan du hoppe ind i en racerbil og øve dig på racerbanen, på stuntramper og skinner. Kør igennem de grønne, sekskantede skjolde for at få et øjeblikkeligt turboboost. Når du er klar, skal du gå hen til en af de tre racermedaljer for at starte et racerløb.

Løbstyper

Racerløb:
Drøn igennem et udvalg af baner med hvert deres tema, og kom først over målstregen
  • Vælg motorstørrelse: 50-100-250
  • Kør på en enkelt bane / kør et Grand Prix
  • Vælg bane

Kampræs:
Skub dine modstandere af banen, mens du undviger deres angreb for at komme først over målstregen
  • Vælg motorstørrelse: 50-100-250
  • Kør på en enkelt bane / kør et Grand Prix
  • Vælg bane

Tidskørsel:
  • Prøv at slå banerekorden i dette sololøb
  • Vælg motorstørrelse: 50-100-250
  • Kør på en enkelt bane / kør et Grand Prix
  • Vælg bane
Racerbaner
  • Agrabah Raceway
  • San Fransokyo Circuit
  • Arendelle Racing Rink
  • Gravity Falls Mystery Tour
  • Road to Knowhere
  • Monsters Mayhem
  • Halloween Town Highway
  • Dunes of Tattooine
  • Sugar Rush Raceway

Gode råd:
  • Sømmet i bund! Pump løs på højre udløser for et løb for at fylde din turbomåler op, og kom foran konkurenterne fra start.
  • Aktive våben og kraftforøgelser bliver vist nederst til venstre.
  • Hold udkig efter genveje og farer på vejen – de er på alle baner.

Glid

Når du glider, fylder du turbomåleren, så du får det ekstra skub. Hold venstre og højre udløsere nede, mens du bevæger venstre pind. Skub højre pind frem for at få et turboboost.