• Console

Sådan indløser du webkoder

posted on 2016/02/23

I pakkerne med Disney Infinity 3.0 Edition-figurer og Play S\sets er der inkluderet en webkode, som du kan indløse online. Koden giver adgang til en digital version af dit legetøj, som du kan bruge i Disney Infinity Toy Box-appen til iPad og Disney Infinity: Toy Box til pc.

Følg vejledningen nedenfor for at indløse din webkode:

3. Vælg Har du en webkode? øverst til venstre, og tryk så på Indtast webkoder på næste skærm:

Click Enter Web Codes

4.
Indtast koden (bemærk: Webkoder skelner mellem store og små bogstaver), og tryk så på Indløs:

Enter code and click Redeem

5. Tryk på OK for at bekræfte genstanden.