• PC
  • Steam

Hvad er missioner?

posted on 2015/10/29

Hvad er missioner?

Du kan gennemføre daglige missioner og store missioner i Disney Infinity 3.0 til pc og Windows for at tjene belønninger. Du kan have op til tre aktive daglige missioner og én stor mission ad gangen.

Hvad er forskellen på daglige missioner og store missioner?

Det tager 20-30 minutter at gennemføre en daglig mission. Når du har gennemført den, får du en kiste, som indeholder en række genstande, fra gnister til Power-mønter. Der genereres nye daglige missioner hver dag ved midnat

Det tager 2-3 timer at gennemføre store missioner. Når du har gennemført den, får du en kiste, som indeholder en række genstande, fra niveauboosts til prøvefigurpladser. Når du har gennemført en stor mission, får du straks en ny stor mission.

Hvilke belønninger indeholder de forskellige kister?

Kistetype
Belønninger
Bronze
Du tjener genstande som gnister, Power-mønter og meget mere!
Sølv
Du tjener genstande som gnister, hjælpermad og meget mere!
Guld
Du tjener genstande som boostere, prøvefigurpladser og meget mere!
Platin
Du tjener genstande som niveauboostere, gnistboostere og meget mere!

Hvor kan jeg se mine missioner?

Du kan få vist det nuværende missionsfremskridt, skifte mission, købe en mission og få dine belønninger via missionspanelet. Du kommer til missionspanelet via hovedmenuen eller pausemenuen.

Quest Panel - Infinity 3.0 PC

Hvordan skifter jeg en mission?

Du kan skifte én enkelt mission pr. dag ved at trykke på den blå Skift mission-knap, som vises i bunden af en missionsplads. Der genereres automatisk en ny mission på den plads, du bad om udskiftning i.

Exhange Quest - Quest Panel

Hvordan låser jeg op for en ny daglig mission før midnat?

I stedet for at vente på, at der kommer en gratis daglig mission ved midnat, kan du bruge gnister på at låse op for en ny daglig mission med det samme! Tryk på knappen Lås op, som vises i missionspladsen, og bekræft valget. Der genereres automatisk en ny mission på den plads, du har valgt.

Purchase a quest