• Console

Hvad er prøvepoletter?

posted on 2016/03/15

Hver gang du gennemfører Historietilstand i Marvel Battlegrounds, tjener du 20 poletter. Hver gang du gennemfører en Versus-kamp eller Udfordringsmission, er der en chance for, at du modtager ekstra prøvepoletter.

Du kan højst gemme 20 poletter ad gangen. Når du når 20, kan du ikke tjene flere poletter, før du har brugt nogle af dem, du har.

Characters in Marvel Battlegrounds with Trial Tokens highlighted

Prøvepoletter bruges til at låse op for en figur, du ikke ejer og som ikke er en ugentlig prøvefigur, til én enkelt Versus-kamp! Når kampen er slut, kan du vælge Omkamp, hvorved du kan fortsætte med at spille med figurerne uden at bruge flere prøvepoletter.

Hvis du vender tilbage til figurvalgskærmen, skal du bruge endnu en prøvepolet for at låse op for en anden figur, selv hvis du har brugt en polet på den figur tidligere. Hvis du fortsætter til skærmen for arenavalg men så vender tilbage til figurvalgskærmen uden at starte en kamp, får du alle de prøvepoletter, du har brugt på den kamp, tilbage.