• Console
  • Steam

Hvilke forskellige spiltilstande findes der i Marvel Battlegrounds?

posted on 2016/03/15

Du kan vælge mellem tre forskellige spiltilstande i Marvel Battlegrounds-Play Settet! Spiltilstandene er:

Historie – Du kan starte et nyt historieeventyr ved at placere en Marvel Battlegrounds-Play Set-del på basen. Vælg Marvel Battlegrounds i hovedmenuen og derefter Ny historie. Hvis du allerede har startet en historie, har du mulighed for at trykke på Fortsæt historie i hovedmenuen. I spiltilstanden Historie kan du:

• Spille fem særlige arenakampe, herunder to bosskampe!
  • Genspille spiltilstanden i fire forskellige sværhedsgrader – nem, middel, hård og ekstrem.
  • Tjene erfaring og blå gnister, som kan bruges i Toy Boxen og andre kamparenaer.
  • Optjene erfaring, som kan bruges på enhver af de Marvel-figurer, du ejer i erfaringsbanken.
  • Spille alene eller sammen med andre i lokale samarbejdsspil.

Udfordringsmissioner – Spil dig gennem 28 unikke udfordringer, og tjen erfaring og gnister! I udfordringsmissionerne kan du:

• Spille dig gennem 28 unikke scenarier som enhver Marvel-figur fra 2.0 eller 3.0.
  • Gennemføre udfordringer og blive belønnet med erfaring og gnister, der kan bruges i Toy Boxen.
  • Gennemføre udfordringer med en speciel figur for at få en speciel belønning – hver figur knyttes til en udfordring, hvor man kan tjene en speciel belønning. 28 figurer er blevet matchet med 28 missioner! Belønninger kan f.eks. være Toy Box-legetøj og alternative dragter, som figurerne kan have på i Battlegrounds-kampe.
  • Genspille spiltilstanden i fire forskellige sværhedsgrader – nem, middel, hård og ekstrem.
  • Spille alene eller sammen med andre i lokale samarbejdsspil.

Versus – I spiltypen Versus kan du kæmpe mod vennerne i samarbejdsspil med fire spillere. Kæmp mod tre værdige modstandere i otte forskellige kamparenaer. I spiltilstanden Versus kan du spille dig gennem fem forskellige spiltyper:

• Slagmarker – Bevis, at du er den ultimative superhelt eller superskurk ved at være den sidste, der står på oprejst!
  • Superhelt – Der er én superhelt eller superskurk, som er større og stærkere end alle andre! Som superhelt eller superskurk får du point, når du slår nogen ud. Hvis du slår superhelten eller superskurken ud, overtager du rollen og kræfterne!
  • Kongen af bakken – Man indtager bakken ved at være den eneste, som er i ringen. Du tjener point ved at holde modstanderne ide.
  • Kongekamp – I Kongekamp har du uendelige liv. Den, der besejrer flest modstandere, vinder!
  • Brugerdefineret – Slagmarken er din legeplads – og du laver reglerne! Du kan vælge mellem spiltilstandene Slagmarker, Superhelt og Kongen af bakken og tilpasse reglerne efter dit eget hoved. Du kan tilpasse følgende:

Sejrsbetingelse – Vælg, hvad der skal til for at sejre. I kampe med scorer skal holdet nå et bestemt antal point, og i overlevelseskampe scorer det længstlevende hold mest.
Point – Indstil det antal point, der skal til for at vinde kampen.
Tid – Indstil den maksimale varighed af kampen.
Helbredsmodifikator – Øg eller sænk det helbredsniveau, som spillerne starter med.
Skademodifikator – Øg eller sænk den skade, som alle spillerne forårsager.