• PC
  • Steam

Hvad er belønningen for at invitere venner i Disney Infinity 3.0 til pc?

posted on 2015/10/29

Når du inviterer en ven til at spille Disney Infinity 3.0 til pc, kan du tjene op til tre gratis virtuelle figurer, f.eks. Chewbacca, Afsky og mange andre!

Herunder kan du se, hvordan du inviterer venner til at spille:

1. Klik her for at gå til Disney Infinity-webstedet

Rewards page

2. Klik på Login/Opret

Click Login/Register

3. Log ind med din Disney-konto

Disney account info

4. Du får en unik URL-adresse på den næste side, som du så kan dele med dine venner:

Unique personal URL

5. De skal kopiere/indsætte URL-adressen i browseren og følge anvisningerne derfra.

Husk:

• Du kan invitere op til i alt 20 venner – Du får en digital figur til pc-spillet for hver 10 venner, som accepterer henvisningen. Der er en grænse på tre figurer pr. konto.
  • Figurerne tildeles vilkårligt. Når en ven har gennemgået ovenstående, føjes der automatisk en digital figur, som du ikke allerede har, til din konto. Du kan få vist de figurer, du har samlet, ved at vælge Min samling i hovedmenuen.
  • Du får den gratis figur, når din ven har oprettet en Disneykonto.
  • Din ven får 1.000 gnister for at acceptere din URL-invitation.
  • Det kan tage op til 24 timer, efter at din ven har accepteret henvisningen og gjort ovenstående, før du kan se figuren.