• PC
  • Steam

Hvad er minimumskravene til systemet for at kunne spille Disney Infinity 3.0 til pc?

posted on 2015/10/29

Hvis din pc eller Windows-enhed opfylder følgende krav, bør du kunne spille Disney Infinity 3.0 uden problemer.

Krav til pc

• Microsoft® Windows® 7/8/8.1/10
  • 2.20 GHz Dual-Core CPU
  • 4 GB RAM
  • Grafikkort – Nvidia GeForce 8800 GT 1GB eller Radeon HD 4650 1GB eller bedre
  • Med indbygget grafik – Intel HD Graphics 4400 med 3GB delt video-/grafikhukommelse
  • DirectX 11.0 med DirectX 10.0 Feature Level
  • Lyd – Target spec 5.1
  • Opløsning – minimum: 1280x720 (720p i billedformatet 16:9), maksimum: 3840x2160 (4K i billedformatet 16:9)