• Console
  • Steam

Hvad låser mit Disney Cruise Line Oceaneer-bånd op for?

posted on 2015/10/29

Hvis du fornylig er vendt tilbage fra et Disney Cruise Line-eventyr og stadig har dit gule Oceaneer-bånd, kan du bruge det til at låse op for eksklusivt Disney Infinity 3.0-indhold!

Dit Disney Cruise Line Oceaneer-bånd låser op for:

• En Disney Dream-Toy Box, der kræver særlig adgang
  • Flere stykker legetøj med krydstogttema
  • Et stykke Partners-statuelegetøj

Disney Dream Toy Box screenshot

Klik her for at se, hvordan du låser op for en Toy Box, der kræver særlig adgang, ved hjælp af MagicBand.

BEMÆRK: Børn mellem 3-12 får gule Oceaneer-bånd, når de besøger de anviste aktivitetsområder på Disney Cruise Lines. Hvis man vil have det indhold, der nævnes ovenfor, skal man stadig have sit Oceaneer-bånd.