• Console

Hvad er forskellen på at gemme som "Toy Box" og gemme som "Toy Box-spil"?

posted on 2015/10/01

Du kan gemme Toy Boxen på to måder – som Toy Box eller som Toy Box-spil.

Når du gemmer som Toy Box, kan du redigere og fortsætte på designet, efter at du har gemt.

Toy Box Gmaes Save Screen

Når du gemmer som Toy Box-spil, kan du ikke gemme, hvis du ændrer noget i Toy Boxen. Du bør kun gemme på denne måde, hvis du er sikker på, at Toy Boxen er færdig, og at der ikke er behov for ændringer.

Toy Box Save

Du får adgang til gemte Toy Boxe ved at vælge Toy Box og derefter Gemte Toy Boxe i hovedmenuen. Du kan også sætte et spil på pause og vælge funktionen Gem.

In-Game Screen - Toy Box Saves