• Console

Hvornår lukkes der ned for alle Disney Infinity-tjenesterne?

posted on 2016/07/29

Vores mål med Disney Infinity var at bringe den bedste Disney-historiefortælling til live hjemme hos folk over hele verden, og det har vi – med jeres støtte – opnået.

Desværre vil man ikke kunne spille Disney Infinity på følgende platforme efter 30. september 2016:
  • PC
  • iOS
  • Android – Google Play
  • Android – Amazon
Man vil heller ikke kunne spille Disney Infinity på følgende platforme efter 3. marts 2017:
  • Apple TV
  • Windows 8/10
Du har stadig adgang til og kan spille konsol- og PS Vita-versionerne af spillet oprindelige platforme, med undtagelse af funktionerne i fællesskabsindhold og onlinemultiplayer.