Disney Infinity 3.0 Toy Box

• Android (Google Play)
  • iOS

Hvor kan jeg spille med de figurer, jeg har indløst og købt?

posted on 2015/10/09

Du kan spille i Disney Infinity Toy Box 3.0 med figurer, du tidligere har låst op for. Du skal logge på Disney-kontoen i Disney Infinity Toy Box-, Toy Box 2.0- og Toy Box 3.0-appsene for at låse op for og fortsætte med dine tidligere Disney Infinity-Toy Box-figurer. Webkodekortene fra de fysiske Disney Infinity-figurer giver dig mulighed for at låse figurerne op i Disney Infinity Toy Box 3.0-appen eller via Disney Infinity-webstedet.

• Du kan finde flere oplysninger om indløsning af webkoder via Disney Infinity-webstedet i Sådan indløser du webkoder

• Du kan finde flere oplysninger om indløsning af webkoder via Disney Infinity Toy Box 3.0-appen i Hvordan indløser jeg webkodekortet i appen?

Sådan blev figuren blev låst op:
Låst op og spilbar i Disney Infinity Toy Box 3.0:
Webkodekort indløst
JA
Købt i app-versionen
JA
Købt i pc-versionen
NEJ
Tog ejerskab i konsolversionen (PS3, PS4, Wii U, Xbox 360, Xbox One)
NEJ