• Console

Hvorfor kan jeg ikke foretage køb inde i spillet?

posted on 2016/07/29

Efter 29. juli 2016 deaktiveres muligheden for at købe ting inde i spillet i PC-, Steam- (Disney Infinity 2.0), Apple TV-, iOS- og Android Google Play- og Amazon-versionerne af Disney Infinity. De køb, man har foretaget før 29. juli 2016 i PC-, Steam-, iOS- og Android Google Play- og Amazon-versionerne kan bruges indtil 30. september 2016. De køb, man har foretaget før 29. juli 2016 i Apple TV-versionen kan bruges indtil 3. marts 2017. Du kan fortsat foretage køb inde  i spillet via Windows Store til Windows 8-/10-versionerne indtil 3. januar 2017 og bruge, det, du har købt, indtil 3. marts 2017.