• Console
  • Steam

Hvorfor kan jeg ikke indløse mine koder til Hulkbuster og Ultron?

posted on 2015/11/05

Når du forsøger at indløse et Disney Infinity 3.0: Play without Limits-webkodekort med en kode på 12 tegn, vises følgende fejlmeddelelse:

Ugyldig kode: Du har indtastet en ugyldig webkode. Forsøg venligst igen.

Kontrollér, om alle 12 tegn i koden er angivet korrekt, og prøv igen.

BEMÆRK: Hvis webkoden kun er på 11 tegn, som vist herunder, skal du scrolle ned og klikke på den orange Kontakt os-knap for at sende os en e-mail. Husk at angive din Disney-konto-e-mailadresse og webkoden, så vi kan hjælpe med at løse problemet.

Disney Infinity 3.0 Edition - Hulkbuster Code Card