• Apple TV

Hvorfor vises der "Streaming resources", når spillet startes?

posted on 2015/11/10

Når du starter, eller mens du spiller, Disney Infinity 3.0: Play without Limits på Apple TV'et, er det muligt, at meddelelsen "Streaming resources" vises i bunden af skærmen. På grund af størrelsen og omfanget af de uendelige eventyr i spillet skal nogle data downloades fra skyen, hver gang du åbner spillet for at spille og udforske Toy Boxene.