• Console
  • Steam

Kan jeg stadig løbe Disney Infinity online og hos forhandlerne?

posted on 2016/07/29

Selvom vi har mange fede minder og været på fede eventyr, bliver PC-, Apple TV-, iOS-, Google-, Android- og Amazon-versionerne af Disney Infinity fra butikkerne pr. 30. september 2016.

Konsol- og Windows Store-versionerne af Disney Infinity kan stadig downloades via de respektive onlinebutikker, men alle onlinetjenester lukkes ned 3. marts 2017. Du kan dog blive ved med at udforske, tage på eventyr og skabe i konsolversionen af Disney Infinity uden adgang til onlinetjenesterne.

Kontakt en lokal forhandler, som kan fortælle mere om, hvilke Disney Infinity-produkter, der kan købes.