Disney Infinity 3.0 Toy Box

• Android (Google Play)
  • iOS

iOS – Problemløsning

posted on 2016/02/29

Hvis du oplever problemer med at spille på en iOS-enhed, kan du prøve følgende:

Du kan få yderligere support på Apples officielle websted.

Apple Logo Apple Logo Apple Logo

1. Gennemtving lukning af appen samt alle andre apps, der kører i baggrunden:

1. Dobbeltklik på Home-knappen.
2. Stryg mod venstre eller højre for at få vist de apps, der kører.

Image of Infinity 3.0 Toy Box open on an iPad screen

3. Stryg opad for at lukke en app.

til toppen
2. Genstart af enheden:

1. Hold knappen slumre/vækning øverst i hjørnet af enheden nede i nogle sekunder.
2. Flyt skyderen på skærmen mod højre for at slukke enheden.
3. Når enheden er helt slukket, skal du tænde den igen. Hold knappen slumre/vækning nede igen, til Apple-ikonet vises på skærmen.
4. Når enheden er startet op igen, så prøv at åbne appen igen.

iPhone image - sleep/wake button

3. Opdatering af appen:

1. Tryk på App Store-ikonet på enheden.

Click the App Store Icon

2. Vælg Opdateringer i bunden af skærmen.

Click Updates

4. Opdatering af enhedens software:

1. Tryk på indstillinger i Home-menuen.
2. Vælg Generelt.

Select General tab

3. Tryk på Softwareopdatering. Enheden søger nu efter opdateringer.

Tap Software Update

5. Kontrol af internetforbindelsen:

Sørg for, at der er forbindelse til internettet, og at Wi-Fi-forbindelsen er stabil.

6. Sådan finder du ud af, hvor meget ledig plads der er tilbage på enheden:

1. Tryk på indstillinger i Home-menuen.
2. Tryk på Generelt i venstre kolonne.
3. Vælg Om.

Select General tab, then About

4. I Til rådighed kan du se, hvor meget ledig plads der er tilbage.

Tap Available

Du sikrer den bedst mulige ydelse ved at sørge for, at der mindst er 1 GB ledig plads.

til toppen