• PC
  • Steam

Tietoja Disney Infinity 3.0:n PC- ja Windows-laitteiden versiosta

posted on 2015/10/29

Valmistaudu hyppäämään Disney Infinity 3.0:n maailmaan PC:llä ja Windows-laitteilla! Pelaa Star Wars™- tai Disney Original -suosikkihahmoillasi ja koe jännittäviä seikkailuja Star Wars™- ja Mielen sopukoissa -aiheisissa peliseteissä ja lelulaatikkoseikkailuissa!

Twilight of the Republic image  Inside Out Thought Bubbles image  Rise Against the Empire image

Peliominaisuudet

• Tutustu kolmeen uuteen pelisettiin – Star Wars™: Rise Against the Empire, Star Wars™: Twilight of the Republic -pelisetti ja Mielen sopukoissa!
  • Pelaa uusilla Star Wars™ -hahmoilla, joihin lukeutuvat Anakin Skywalker, Han Solo, Ahsoka Tano ja muita!
  • Luo lelulaatikossa rajattomia ja mielikuvituksellisia seikkailuja yhdistelemällä Star Wars™- ja Disney-maailmojen esineitä ja hahmoja!
  • Ansaitse palkintoja suorittamalla päivittäisiä ja merkittäviä tehtäviä!

Alkuperäinen julkaisupäivä: 29. lokakuuta 2015

Disney Infinity 3.0:n PC- ja Windows-versio on ladattavissa seuraaville käyttöjärjestelmille:

Lue järjestelmävaatimukset napsauttamalla käyttöjärjestelmää!

VASTUUVAPAUSLAUSEKE: Disney Support ei tarjoa vianmääritystukea peleilleen laitteilla, joiden alkuperäisen laitevalmistajan määrittämiä asetuksia on muokattu tai muutettu ("Roottaus", "Jailbreikkaus" jne.), eikä ohjelmistoille, joita on muutettu, päivitetty tai muokattu muilla kuin valmistajan omilla ohjelmistojulkaisuilla. Vaikka jotkin tuotteistamme saattavat toimia muutetulla laitteella ja ohjelmistolla, erilaisten muutosten aiheuttamien suurien erojen ja riskien takia voimme tarjota teknistä tukea vain virallisesti hyväksytyille laitteille ja ohjelmistoille.

Järjestelmävaatimukset

PC-järjestelmävaatimukset

Microsoft® Windows® 7/8/8.1/10
2,20 GHz:n tuplaydinsuoritin
4 Gt RAM-muistia
Näytönohjain - Nvidia GeForce 8800 GT 1 Gt tai Radeon HD 4650 1 Gt tai parempi
Emolevyn integroitu näytönohjain - Intel HD Graphics 4400 ja 3 Gt jaettua näyttömuistia
DirectX 11.0 DirectX 10.0 -ominaisuustasolla
Ääni - Tuki 5.1-äänelle
Näyttötarkkuus - Vähimmäistarkkuus: 1280 x 720 (720p, 16:9-kuvasuhde), Enimmäistarkkuus: 3840 x 2160 (4K, 16:9 kuvasuhde)

Windows-laitteiden vaatimukset

2,20 GHz:n tuplaydinsuoritin
4 Gt RAM-muistia
Näytönohjain - Nvidia GeForce 8800 GT 1 Gt tai Radeon HD 4650 1 Gt tai parempi
Emolevyn integroitu näytönohjain - Intel HD Graphics 4400 ja 3 Gt jaettua näyttömuistia
DirectX 11.0 DirectX 10.0 -ominaisuustasolla
Ääni - Tuki 5.1-äänelle
Näyttötarkkuus - Vähimmäistarkkuus: 1280 x 720 (720p, 16:9-kuvasuhde), Enimmäistarkkuus: 3840 x 2160 (4K, 16:9-kuvasuhde)

Steam-järjestelmävaatimukset:

Käyttöjärjestelmä: Microsoft® Windows® 7/8/8.1/10
Suoritin: 2,20 GHz:n tuplaydinsuoritin
Järjestelmämuisti: 2 Gt RAM-muistia
Näytönohjain: Nvidia GeForce 8800 GT 1 Gt tai Radeon HD 4650 1 Gt tai parempi
DirectX: DirectX 11.0 DirectX 10.0 -ominaisuustasolla
Äänikortti: Tuki 5.1-äänelle

HUOM: Digitaalinen peli on tarkoitettu käytettäväksi vain PC:llä. Pelin mukana ei tule fyysisiä leluja eikä alustaa, ja sitä ei ole tarkoitettu käytettäväksi pelikonsoleilla.