• Console
  • Steam

Tietoja Disney Infinity 3.0: Play without Limits Apple TV:lle -pelistä

posted on 2016/01/21

Rajattomat mahdollisuudet odottavat sinua Disney Infinity 3.0: Play Without Limits Apple TV:lle -pelissä! Disney Infinity, STAR WARS™ ja Disney*Pixarin Mielen sopukoissa yhdistävät voimansa ja tuovat mukanaan 3 jännittävää ja kekseliästä uutta pelisettiä – ja tulossa on lisää!

Twilight of the Republic gameplay Twilight of the Republic gameplay

Peliominaisuudet

Alkuperäinen julkaisupäivä: 11. marraskuuta 2015

Toimiiko peli laitteellani?

Apple TV
Apple TV

Disney Infinity 3.0: Play Without Limits Apple TV:lle vaatii seuraavat:

• Apple TV (4. sukupolvi) ja tvOS 9
  • internetyhteys (vaaditaan ohjelmiston lataamiseen).

VASTUUVAPAUSLAUSEKE: Disney Support ei tarjoa tukea sovellustensa vianmäärityksessä laitteille, joiden alkuperäisen laitevalmistajan määrittämiä asetuksia on muokattu tai muutettu ("Roottaus", "Jailbreikkaus" jne.), eikä ohjelmistoille, joita on muutettu, päivitetty tai muokattu muilla kuin valmistajan omilla ohjelmistojulkaisuilla. Vaikka jotkin tuotteistamme saattavat toimia muutetulla laitteella ja ohjelmistolla, erilaisten muutosten aiheuttamien suurien erojen ja riskien takia voimme tarjota teknistä tukea vain virallisesti hyväksytyille laitteille ja ohjelmistoille.