• Android (Google Play)
  • iOS

Tietoa Disney Infinity Toy Box 3.0

posted on 2016/01/21

Luo oma maailmankaikkeutesi lelulaatikossa! Kuvittele laaja ja avoin mahdollisuuksien maailma, jossa voit yhdistellä keräämiäsi hahmoja, ajoneuvoja ja ympäristöjä haluamallasi tavalla. Luo oma mieletön pelimaailmasi, jossa kaikki on mielikuvituksestasi kiinni. Yhdistele Star Wars™-, MARVEL-, Disney- ja Disney•Pixarin hahmoja yhdessä ja samassa paikassa!

Disney Infinity Toy Box 3.0 Disney Infinity Toy Box 3.0 Disney Infinity Toy Box 3.0

Alkuperäinen julkaisupäivä: September 24, 2015

Nykyisen päivitystiedoston versio: Version 1.3

Toimiiko tämä peli laitteellani?
Napsauta laitteesi alustaa nähdäksesi sovelluksen vaatimukset:

Android
Apple

VASTUUVAPAUS: Disney Mobile Support ei tarjoa tukea sovellusten vianmäärityksessä laitteille, joiden alkuperäisen laitevalmistajan määrittämiä asetuksia on muokattu tai muutettu ("Roottaus", "Jailbreikkaus" jne.), eikä ohjelmistoille, joita on muutettu, päivitetty tai muokattu muilla kuin valmistajan omilla ohjelmistojulkaisuilla. Vaikka jotkin tuotteistamme saattavat toimia laitteella ja ohjelmistolla, jota on muunneltu, erilaisten laajojen muutosten aiheuttamien vaihtelujen ja sellaisten muutosten aiheuttamien riskien takia voimme tarjota teknistä tukea vain virallisesti hyväksytyille laitteille ja ohjelmistoille.

Peliominaisuudet
  • UUSIA HAHMOJA – Toy Box 3.0 toivottaa Star Wars™ -maailman tervetulleeksi MARVELin, Disneyn ja Disney•Pixarin hahmojen alati kasvavaan kokoelmaan – Toy Box 1.0- ja 2.0-hahmot mukaan lukien!  Käytä mielikuvitustasi yli 80 hahmolla.
  • PARANNETTU OHJATTAVUUS – pelaa klassisilla ohjaimilla tai eleillä
  • VIIKOTTAISET HAHMOT – Kokeile 3 hahmoa ilmaiseksi – ne vaihtuvat usein, joten palaa takaisin vilkaisemaan uudet hahmot ja näiden pelityylit.
  • PÄIVITTÄISET HAASTEET – Kokeile uusia päivittäisiä haasteita, ystävien kanssa pelattavia minipelejä – pelaa ja rakenna lelulaatikkoja ystäviesi kanssa yhdistämällä verkkoon!
  • TOY BOX 3.0 KAIKKIALLA – Käytä lelulaatikkojasi iOS-laitteilla, PC:llä ja konsolilla. Jatka mihin jäit alustaan katsomatta kirjautumalla sisään Disney-tilillesi.
  • HAHMOJEN AVAUS -– Kirjaudu sisään Disney-tilillesi TOY BOX-, TOY BOX 2.0- ja TOY BOX 3.0 -sovelluksissa avataksesi ja pelataksesi aiemmilla TOY BOX -hahmoillasi. Avaa fyysisten Disney Infinity -hahmojen mukana tulevalla verkkokoodikortilla hahmoja Toy Box 3.0 -sovelluksessa.

Hyödyllisiä linkkejä
  • Siirry App Storeen napsauttamalla tästä
  • Siirry Google Playhin napsauttamalla tästä

Android-laitevaatimukset
Jos Android-laitteesi täyttää nämä vaatimukset, pelin pitäisi toimia ongelmitta:

• Android OS 4.4 tai uudempi

iOS-laitevaatimukset
Jos iOS-laitteesi täyttää nämä vaatimukset, pelin pitäisi toimia ongelmitta:

• iPhone 4S tai uudempi, iPod touch 5G tai uudempi, iPad 2 tai uudempi (mukaan lukien iPad mini)
  • iOS 8.0 tai uudempi