• Android (Google Play)
  • iOS

Tietoa STAR WARS™ App

posted on 2015/12/03

Star Wars app on virallinen mobiiliyhteytesi kaukaiseen galaksiin.Star Wars app -sovelluksen dynaaminen käyttöliittymä siivittää sinut tuoreiden uutisten, interaktiivisen median, sosiaalisten päivitysten, erikoistapahtumien ja interaktiivisten ominaisuuksien maailmaan.

Alkuperäinen julkaisupäivä: July 8, 2015

Nykyisen päivitystiedoston versio: Version 1.6 (Android: Version 1.6.0.301)

Toimiiko tämä peli laitteellani?
Napsauta laitteesi alustaa nähdäksesi sovelluksen vaatimukset:

Android
Apple
Windows8
Windows8

Kuulokkeita suositellaan, varsinkin Force Trainer -ominaisuuden kanssa.

VASTUUVAPAUS: Disney Mobile Support ei tarjoa tukea sovellusten vianmäärityksessä laitteille, joiden alkuperäisen laitevalmistajan määrittämiä asetuksia on muokattu tai muutettu ("Roottaus", "Jailbreikkaus" jne.), eikä ohjelmistoille, joita on muutettu, päivitetty tai muokattu muilla kuin valmistajan omilla ohjelmistojulkaisuilla. Vaikka jotkin tuotteistamme saattavat toimia laitteella ja ohjelmistolla, jota on muunneltu, erilaisten laajojen muutosten aiheuttamien vaihtelujen ja sellaisten muutosten aiheuttamien riskien takia voimme tarjota teknistä tukea vain virallisesti hyväksytyille laitteille ja ohjelmistoille.

Peliominaisuudet
  • Saat välittömästi ilmoitukset suurista julkistuksista, mukaan lukien trailereiden ilmestymisistä ja elokuvauutisista.
  • Voit valita sovelluksen teemaksi valoisan puolen, pimeän puolen tai droidikäyttöliittymän, joissa on kussakin omanlaisensa äänet ja animaatiot.
  • Avaa 3D-hahmoja Star Wars: The Force Awakens -elokuvasta käyttämällä erityistä lisätyn todellisuuden -kameratoimintoa.
  • Ota ja jaa itsestäsi Star Wars -selfie erilaisissa klassisissa asuissa tai maisemissa. Vaihtoehtoja ovat mm. jedi, prinsessa Leia (hiusnutturoilla), Han Solon karboniittipatsas ja moni muu.
  • Katso Star Wars -aiheisia sääennusteita ja viiden päivän ennusteita, jotka sisältävä alkuperäistä taidetta ja parallaksitehosteita Star Wars -maailman planeetoista ja paikoista.
  • Käytä valomiekkaa ja hio taitojasi harjoitusdroidia vastaan, kuten Star Wars: Uusi toivo -elokuvassa.
  • Jaa emojeja ja animoituja GIF-kuvia ystäviesi ja perheesi kanssa.
  • Kurkista kulissien taakse ja opi hauskoja faktoja This Day In Star Wars History -historiikin avulla.
  • Toista klassisia äänileikkeitä ja -tehosteita. Mukana ovat kaikki suositut hahmot, olennot, aseet, ajoneuvot ja kohtaukset Star Wars -elokuvista.
  • Vastaanota pikapäivityksiä uutisnauhan avulla.
  • Seuraa laskurin avulla suurten julkaisujen, kuten Star Wars: The Force Awakens -elokuvan julkaisun lähestymistä.
  • Rekisteröi Star Wars ID -tunnus ja liity alati kasvavaan Star Wars -faniyhteistöön: valitse avatar, luo oma nimimerkkisi ja kokoa profiili.
  • Lue virallisia Star Wars -uutisia ja blogeja StarWars.com-sivustolta. Mukana on myös ainoastaan sovellukselle tarkoitettua sisältöä, kuten viimeisimmät tiedot Star Wars: The Force Awakens -elokuvasta, tekijöiden haastatteluja ja muuta.
  • Seuraa paikallisia sosiaalisia Star Wars -kanavia kootuista ja muokattavista Facebook-, Twitter- ja YouTube-syötteistä, sekä globaaleista syötteistä Tumblr-, Google+- ja Instagram-palvelujen kautta.
  • Katso virallisia Star Wars -videoita, mukaan lukien trailereita, katsauksia kulissien taakse ja paljon muuta.
  • Löydä tuoreimmat digitaaliset Star Wars -sovellukset, tuotteet ja kokemukset yhden keskuksen kautta.

Hyödyllisiä linkkejä

Android-laitevaatimukset
Jos Android-laitteesi täyttää nämä vaatimukset, pelin pitäisi toimia ongelmitta:

• Android OS 4.1 tai uudempi

iOS-laitevaatimukset
Jos iOS-laitteesi täyttää nämä vaatimukset, pelin pitäisi toimia ongelmitta:

• iPhone 5 tai uudempi, iPod touch 5G tai uudempi, iPad 3 tai uudempi (mukaan lukien iPad mini)
  • iOS 7.1 tai uudempi